Специализираната прокуратура е привлякла към наказателна отговорност Б. Б., обвинен

...
Специализираната прокуратура е привлякла към наказателна отговорност Б. Б., обвинен
Коментари Харесай

Специализираната прокуратура пуска под гаранция съдружник на Васил Божков

Специализираната прокуратура е привлякла към наказателна отговорност Б. Б., упрекнат за присъединяване в ръководената от В.Б. проведена незаконна група за подкупи, длъжностни и други закононарушения, оповестяват от пресцентъра на държавното обвиняване.

Според информацията на прокуратурата „ на 10 октомври обвиненият Б.Б. дойде непринудено на Аерогара София с полет от Република Австрия. На столичното летище той бе арестуван от чиновници на Главна дирекция „ Гранична полиция “ и конвоиран до арестно помещение “.

Става въпрос за съдружникът на Васил Божков - предприемача Борис Бекяров, който беше през февруари 2020 година беше арестуван на летището във Виена и през последни те 22 месеца беше в Австрия.

Този понеделник е извършен и първият разпит на арестувания в наличието на юрист.

" Съобразявайки процесуалното държание на Б.Б. и показаните от него бумаги екипът от наблюдаващи досъдебното произвеждане прокурори дефинира на обвинения мярка за неотклонение „ гаранция в пари “ в размер на 44 000лв., която следва да бъде импортирана в 14-дневен период. На обвинения Б.Б. е взета и мярка за процесуална насила „ възбрана за овакантяване рамките на Република България “, оповестяват от държавното обвиняване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР