Специализираната прокуратура е приключила проверката за т.нар скандал "500К" с

...
Специализираната прокуратура е приключила проверката за т.нар скандал "500К" с
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата излезе с решение по повод скандала 500К между Дончева и Василев

Специализираната прокуратура е завършила инспекцията за т.нар скандал "500К " с отвод за формиране на досъдебно произвеждане, разгласи ръководителят ѝ Валентина Маджарова пред публицисти.

Става дума за конфликта сред Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в от ИБГНИ и от Има Такъв Народ. Депутатът от партията на Слави Трифонов разгласи, че на среща в адвокатската фирма му по време на напрегнатите договаряния за съставяне на държавно управление в границите на 46 Народно събрание тя му е написала на лист "500К " и имена на негови съпартийци, което той е схванал като сума, която би могъл да получи, в случай че част от групата на Има Такъв Народ се отдели и взе участие в болшинство, което да поддържа кабинет.

Дончева тогава изрично отхвърли да е отправяла сходно предложение, на собствен ред упрекна "Има подобен народ " в опит да спасят статуквото в правосъдната система и цялата обстановка в допълнение утежни връзките сред протестните партии в малко просъществувалия парламент.

Маджарова изясни през днешния ден, че данни за закононарушение има, само че те са незадоволителни, защото "за рушвет за нужни много предпоставки ", а "проверката е посочила, че данните са рехави за подобен извод ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР