Специализираната полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, под наблюдение

...
Специализираната полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, под наблюдение
Коментари Харесай

След спецакция в Ямболско: Задържаха шест души, иззеха контрабандни цигари

Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност, под наблюдаване на прокуратурата, е извършена на 7 юли на територията на област Ямбол, оповестиха от полицията.



Проверени са 575 души и 461 МПС.
Взето е отношение по 106 установени административни нарушавания. Издирени са две лица, оповестени за общодържавно търсене. Задържани са шестима души, съпричастни към разнообразни закононарушения.

Извършени са инспекции на 23 обекта - заложни къщи, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, сечища, магазини и частни парцели. В хода на акцията са открити два обекта за изкупуване на черни и цветни метали, както и на боклуци от пластмаса, работещи без нужната регистрация за реализираната активност по Закона за ръководство на боклуци.

Образувани са две преписки за предварителна инспекция. Разкрити са две обири от частни парцели в Ямбол. Установен е 19-годишен юноша с марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В рамките на полицейските дейности са открити 4020 къса безакцизни цигари, като по случаите е взето отношение по административен ред.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР