Специализираната полицейска операция по противодействие на наркопроизводството и разпространението на

...
Специализираната полицейска операция по противодействие на наркопроизводството и разпространението на
Коментари Харесай

Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг

Специализираната полицейска интервенция по противопоставяне на наркопроизводството и разпространяването на дрога е извършена през вчерашния ден. Действията са осъществени от чиновници на отдел «Криминална полиция» в ОДМВР – Бургас и сътрудниците им от районно управление (на МВР) – Несебър, под наблюдението на прокуратурата.

В рамките на акцията е подхванато претършуване на хотел в Слънчев бряг. На последния етаж криминалистите открили, че две стаи, стопанисвани от 47-годишен мъж от Несебър, са напълно оборудвани и приспособени за наркооранжерия, в която при всички нужни условия били отглеждани над 100 конопени растения, засадени в саксии.

Намерени и конфискувани са: ръчно направени и съобразени с кубатурата на пространствата филтри за обезвреждане на отделяната от растенията миризма; 11 нагряващи лампи с алуминиеви рефлектори, пригодени за отдаване на изкуствена светлина; особено конфигурирана вентилационна система; апарат за премерване на температура и влага; преобразуватели за ток; пет туби с друга съдържимост, съдържащи разнообразни подхранващи и наторяващи течности.

Мъжът е арестуван за период от 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане, събраните досега материали са докладвани на Бургаската районна прокуратура и под нейно управление следствието продължава.
 Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг (СНИМКИ)  Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг (СНИМКИ)  Разкриха наркооранжерия в хотел в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР