Специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението и употребата на

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението и употребата на
Коментари Харесай

Трима са задържани при спецакция срещу наркоразпространението

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на разпространяването и използването на опиати бе извършена през вчерашния ден от чиновници на отдел “Криминална полиция” и бранш “Специализирани полицейски сили” в Пловдив.

Процесуално-следствените дейности са осъществени на територията на квартал “Столипиново”, под наблюдаване на Окръжна прокуратура – Пловдив. В хода на акцията, в миг на договорка сред наркоразпространители, са хванати 37-годишната обитателка на жилището и двама мъже на 24 и 48 години. От тях проверяващите са иззели общо 257,6 г хероин, кокаин и електронна везна със следи от същия опиат, мобилни телефони.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс, което се следи от Окръжна прокуратура-Пловдив.

Тримата са били арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Впоследствие са им повдигнати обвинявания и с разпореждане на наблюдаващия прокурор, мярката им за задържане е удължена до 72 часа.

Криминалисти не престават работата по документиране на незаконната активност на причинителите под управлението на Окръжна прокуратура-Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР