Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията с наркотични вещества

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията с наркотични вещества
Коментари Харесай

Арестуваха две жени за наркоразпространение в Софийско

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията с наркотични субстанции са провели през вчерашния ден чиновници на РУ-Елин Пелин, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В хода ѝ е осъществена инспекция на лек автомобил, ръководен от 33-годишна гражданка. Намерени са бучка прахообразно вещество с тегло към 30 грама, плик с към грам бяло прахообразно вещество, различен плик с прахообразно вещество с тегло към 75 грама, сгъвка от станиол с към грам растителна маса, стъклена плочка със следи от бяло прахообразно вещество по нея, голям брой самозалепващи се пликчета, както и три електронни везни. При осъществената инспекция на 21-годишната пътничка в автомобила е открито самозалепващо се пликче, съдържащо бучка прахообразно вещество с тегло към един грам.

При осъществения наркополеви тест прахообразното вещество е реагирало на амфетамин, а растителната маса – на марихуана.

Двете дами са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. По случаите са формирани досъдебни производства. Действията по следствието не престават под наблюдението на Районна прокуратура- Елин Пелин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР