Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките
Коментари Харесай

Спецоперация в Старозагорско: Задържаха 13 души от селата Тъжа и Манолово

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места и правонарушения на публичния ред е извършена на 21 март в селата Тъжа и Манолово . Това оповестяват от полицията.

Извършени са инспекции на 43 адреса, 123 лица и 46 моторни транспортни средства , арестувани са 13 лица , показват от Дирекцията. На един от адресите са открити тютюневи акцизни артикули без бандерол. 

Операцията е осъществена от чиновници на полицейския сектор в Павел баня, взаимно със чиновници на Зонално жандармерийско ръководство – Кърджали и Държавно ловно стопанство „ Мазалат “. 

От ОДМВР – Стара Загора показват още, че продължава засиленото полицейско наличие на територията, обслужвана от Районно ръководство – Казанлък.

Взети са спомагателни ограничения за сигурност след всеобщия побой в центъра на Казанлък , който стана на 20 март, след който един почина, а четирима са с заплаха за живота. Той породи в резултат на дългогодишна омраза сред две семейства от селата Тъжа и Манолово

След изявление на кмета на община Казанлък Галина Стоянова, от Министерство на вътрешните работи инициираха работна среща с кметове на обитаеми места в района, на която да бъдат разисквани съответни ограничения за запазване на публичния ред и попречване на сходни произшествия. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР