Специализирана полицейска операция срещу купения вот се проведе във Варненска

...
Специализирана полицейска операция срещу купения вот се проведе във Варненска
Коментари Харесай

Задържаха над 60 души във Варненско при спецоперация срещу търговия с гласове

Специализирана полицейска интервенция против купения избор се организира във Варненска област.  Задържани са 66 лица за период до 24 часа. Регистрирани са 19 закононарушения, а 11 са разкрити. 

В рамките на акцията са тествани общо 1 920 жители, 1 601 автомобила, издирени са 6 лица. Съставени са 189 акта и санкции по фиш за определяне на административни нарушени.

Специализираната интервенция се извършена през вчерашния ден от чиновници от „ Криминална полиция “, „ Икономическа полиция “ и „ Охранителна полиция “ в ОДМВР Варна, Зонално жандармерийско ръководство, Специализира полицейски сили, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Варна.

Контролът бе осъществен в разнообразни посоки – престъпна, икономическа престъпност, както и съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата от водачи на моторни транспортни средства. Инспектирани бяха: заложни къщи, автоморги, автосервизи и депа, питейни и увеселителни заведения, търговски обекти, финансови и кредитни институции.

Криминалистите намереха и иззеха над два кг марихуана, метамфетамин и хероин, немалка сума пари и електронна везна. В хода на осъществените претърсвания са открити и голям брой описи с имена, персонални данни, както и пликове с пари и пропагандни материали за идните избори.

Изградени са седем КПП-та на територията на Провадия, оповестиха още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР