Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност е проведена в Сливен

...
Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност е проведена в Сливен
Коментари Харесай

Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност е проведена в Сливен и Нова Загора

Специализирана полицейска интервенция против битовата престъпност е извършена в Сливен и Нова Загора. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен. Акцията е извършена от 8 до 12 февруари на територията на районно управление (на МВР) - Сливен и районно управление (на МВР) - Нова Загора, под управлението на Окръжна прокуратура. В рамките на една седмица криминалисти на районно управление (на МВР) - Сливен са разкрили серия от обири на пари и други движимости от елементи парцели в град Сливен и дребните обитаеми места в общината.
В село Гавраилово са разкрити обири на парични суми в размер на към 4000 лв., осъществени за интервала от месец юни предходната година до февруари 2021. Извършителят е арестуван. Той е малолетно престъпно проявено момче от същото село. За посочения интервал той е влизал през незаключени порти и прозорци в пет жилищата в селото и е направил кражба на пари, като общо нанесените вреди са за към 4000 лв., откраднал е още мобилен телефон и таблет. Задържан е за 24 часа в районно управление (на МВР) - Сливен.
 Десетки задържани след профилирана полицейска акция Десетки задържани след профилирана полицейска акция
Специализирана полицейска акция е била извършена през нощта в с. Розино. Задържани са 60 души. 33 от тях са с престъпни прояви, заяви...
В хода на интервенцията е арестуван 35-годишен причинител на кражба на бензинов елемент от строителен обект в парк „ Юнак ” в град Сливен. Той е престъпно проявен за владеене на опиати, непринудено е предал откраднатия елемент.
44-годишен престъпно проявен е арестуван за серия от обири на хранителни артикули и алкохол от търговски обекти в град Сливен. Част от продуктите са предадени и върнати.
Двама са арестувани за разваляне и кражба от вендинг машина за топли питиета в сливенския квартал „ Клуцохор ”. Задържаните са на 18 и 22 години от град Сливен, престъпно проявени. 33-годишен е арестуван за кражба на велосипед от партерна площадка на жилищна постройка в центъра на Сливен. Велосипедът е предаден от причинителя.
Разкрити са голям брой обири на мебелировка в сливенския квартал „ Надежда ”. Извършителят е 19-годишен юноша от същия квартал, без престъпни регистрации.
 Специализирана полицейска акция в Димитровград Специализирана полицейска акция в Димитровград
Специализирана полицейска акция се прави в региона на Димитровград. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. По думите му...
Задържани са малолетно момче за кражба на 150 лв. от частен парцел в село Камен и двама братя на 23 и 14 години за кражба на ел. проводници от къща в село Блатец.
Събраните материалите по случаи са предадени на Районна прокуратура - Сливен. Образувани са досъдебни производства.
При интервенцията в Нова Загора са осъществени инспекции на 143 транспортни средства и 237 лица. Извършен е надзор на лица с престъпни прояви. Задържани са петима причинители на обири, нелегално владеене на муниции и други. Работата по случаите продължава в рамките а формираните досъдебни производства под надзора на Районна прокуратура - Сливен.
Съвместните интервенции по противопоставяне на битовата престъпност на територията на ОДМВР - Сливен не престават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР