Специализирана полицейска операция, проведена вчера под надзора на Окръжна прокуратура

...
Специализирана полицейска операция, проведена вчера под надзора на Окръжна прокуратура
Коментари Харесай

Спецакция с арести във Видинско СНИМКИ

Специализирана полицейска интервенция, извършена през вчерашния ден под надзора на Окръжна прокуратура – Видин, в село Черно поле, община Ружинци, оповестиха от ОДМВР – Видин.

Образувани са четири досъдебни производства и една преписка; арестувани петима локални жители; формирани 18 акта за открити административни нарушавания.

В профилираната полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност, извършена под надзора на прокуратурата, участваха чиновници от ОДМВР - Видин и районно управление (на МВР) - Белоградчик, и пет екипа от Зонално жандармерийско управление-Монтана.

По време на акцията, при инспекции на четири адреса в селото служителите на реда установяваха непозволено присъединение към електроразпределителната мрежа, с което са основани условия за ненапълно отчитане на потребената електрическа сила. По случаите са формирани четири досъдебни производства.

В районно управление (на МВР) - Белоградчик е заведена и една кореспонденция за осъществена кражба на движимости от частен парцел. Полицейски чиновници откриха откраднатото в дома на престъпно проявен и осъждан мъж от селото. В хода на интервенцията, с полицейска мярка за период до 24 часа, са арестувани петима локални поданици.

Два контролно-пропускателни пункта бяха разположени на входно-изходните точки на Черно поле, униформените чиновници ревизираха 74 моторни транспортни средства и 139 лица (10 от тях - престъпен контингент).

За установените нарушавания, през вчерашния ден в селото, служителите на реда сформираха общо 18 акта – по Закона за българските персонални документи, Закона за гражданската регистрация и Закона за придвижването по пътищата, и връчиха пет електронни фиша.

Съставен е и акт на лидер, засечен да кара след приложимост на алкохол – дрегерът отчел 0.88 промила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР