Специализирана полицейска операция по питейни заведения и нощни клубове се

...
Специализирана полицейска операция по питейни заведения и нощни клубове се
Коментари Харесай

Купон под дулото на автомати! Въоръжени и маскирани полицаи щурмуваха нощни клубове в Банско! Парти на А1 в ТНЕ Club-провалено, клиентите бесни

Специализирана полицейска интервенция по питейни заведения и нощни клубове се организира нощес в Банско. Целта на интервенцията бе противопоставяне на склоняването към проституция и развратни дейности.

В разгара на купона в паметните нощни заведения Флаш и " THE Club " нахълтали въоръжени и маскирани служители на реда, които безусловно изкарали акъла на копонясващите. Започнали инспекции на самоличности и търсене на нещо, което никой не схванал какво.

Въпреки опитите шефовете на заведенията да схванат какво се случва никой не им споделил нищо. В " ТНЕ Club " имало огромно празненство на А 1 след тиймбилдинг в Банско.

Десетки чиновници на уважаваната компания останали шокирани от протичащото се и някои от тях влезнали в вербален конфликт с маскираните служители на реда, които единствено вдигали плещи, потвърждавайки, че си правят работата. В последна сметка нищо нелегално не е намерено, и откакто за малко били част от веселбата, ченгетата напуснали заведенията.

Заради дръзкото си държание при опит за попитат за какво по този начин страховито се вършат инспекции и се тормозят хората, които честват, част от купонсващите били отведени за пояснения в полицията. Някои от тях ще подават тъжби до министъра на Министерство на вътрешните работи Иван Дерменджиев.

Коментарите са, че инспекциите са тенденциозни, ориентирани против братята Иван и Йордан Еринини, чийто заведения се пукат по шевовете от клиентела. Целят се враговете им, с цел да компрометиратбизнеса им, само че колкото и инспекции да се вършиха, престъпления в заведенията им не бяха установявани.

В. Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР