Специализирана полицейска операция е проведена вчера под надзора на Окръжната

...
Специализирана полицейска операция е проведена вчера под надзора на Окръжната
Коментари Харесай

Полиция окупира Черно Поле! Петима са задържани при масови проверки във видинското село

Специализирана полицейска интервенция е извършена през вчерашния ден под надзора на Окръжната прокуратура в село Черно поле, общ. Ружинци.
В хода на акцията са формирани четири досъдебни производства и една кореспонденция. Задържани са петима локални поданици и формирани 18 акта за открити административни нарушавания.
В профилираната полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност са взели участие чиновници от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин и Районното ръководство на Белоградчик, както и пет екипа от Зонално жандармерийско ръководство в Монтана.
По време на акцията, при инспекции на четири адреса в селото служителите на реда са установили непозволено присъединение към електроразпределителната мрежа, с което са основани условия за ненапълно отчитане на потребената електрическа сила.
По случаите са формирани четири досъдебни производства за закононарушение по чл.234в, ал.1 от Наказателния кодекс.
В Районното ръководство в Белоградчик е заведена и една кореспонденция за осъществена кражба на движимости от частен парцел. Полицейски чиновници са открили откраднатото в дома на престъпно проявен и осъждан мъж от селото.
В хода на интервенцията, с полицейска мярка за период до 24 часа, са арестувани петима локални поданици.
Два контролно-пропускателни пункта са били разположени на входно-изходните точки на Черно поле, униформените чиновници ревизираха 74 моторни транспортни средства и 139 лица.10 от тестваните са от престъпния контингент.
За установените нарушавания, през вчерашния ден в селото, служителите на реда сформираха общо 18 акта. – по Закона за българските персонални документи, Закона за гражданската регистрация и Закона за придвижването по пътищата, и връчиха пет електронни фиша. Съставен е и акт на лидер, засечен да кара след приложимост на алкохол – дрегерът отчел 0.88 промила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР