Специализирана полицейска акция се провежда в дом на булевард Симеоновско

...
Специализирана полицейска акция се провежда в дом на булевард Симеоновско
Коментари Харесай

Спецакция в дома на Илия Златанов

Специализирана полицейска акция се организира в дом на бул. „ Симеоновско шосе “, съобщи БГНЕС.
След позволение от арбитър, Специализирана прокуратура прави дейности по следствие.
Претърсва се парцел, за който има данни, че живее предприемачът Илия Златанов. След приключването на работата на екипите, в утрешния ден ще бъдат дадени детайлности, оповестиха за БГНЕС от държавното обвиняване.
Видео от обиска е оповестено на страницата на Антикорупционния фонд във Фейсбук. Сподели с твоите другари
Припомняме, че Златанов е притежателят на най-голямата компания за асансьори и у нас - " Изамет ". Той е и основният участник в следствието на журналиста Николай Стайков от Антикорупционния фонд (АКФ), озаглавено " Осемте джуджета ". В двете елементи на следствието Златанов споделя пред камера за опита на членове на фамилията му да завземат бизнеса, за което той подава сигнали до институциите, само че без резултат. Впоследствие му е " предложена " помощ, зад която, става известно, стои някогашният столичен следовател, в този момент юрист Петър Петров, по-известен като Петьо Еврото. След като той се " поема нещата ", Златанов подава нов сигнал и този път прокуратурата се намесва. Следват арести, акция, обвинявания за " проведена незаконна група ", изземване на злато и пари и така нататък В подмяна обаче, твърди Златанов пред АКФ, той би трябвало да подпише запис на заповед на дамата на Еврото и би трябвало да трансферира - в началото - половината си бизнес. По-късно му бил пожелан целият бизнес, получавал закани, а понастоящем е в чужбина. Бизнесменът твърди още, че му е било дадено да получи конфискуваното злато. А то е било " освободено ", само че не му е обещано, в Специализираната прокуратура.
Срещите на Илия Златанов със упоменатите от него в изявлението са в столичния ресторант " Осемте джуджета ".
Миналата седмица Николай Стайков бе извикан като очевидец на разпит по случая в прокуратурата.
Вижте още:
Твърдение за злато за милиони: Трябва да дадем на цялостното момче, сиреч на Пеевски, би трябвало да дадем на момчето с каскета (ВИДЕО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР