Специализирана операция с наркотиците удари няколко апартамента в Бургаска област.

...
Специализирана операция с наркотиците удари няколко апартамента в Бургаска област.
Коментари Харесай

Спецакции: Качулки атакуваха дома на 19-годишен в Айтос, в Бургас е арестуван готвач на пико

Специализирана интервенция с опиатите удари няколко жилището в Бургаска област. Акцията е във връзка за владеене, разпространяване на опиати в регионите към образователните заведения. Арестувани са общо 10 мъже, формирани са пет бързи производства и седем преписки. Повдигнати са обвинявания от Районната прокуратура в Бургас. 

Единият от задържаните е 19-годишен юноша от руенското село Ябълчево. Полицаите са атакували населяваната от него квартира в Айтос. При претърсването са открити и конфискувани два буркана с общо количество 100 гр марихуана и плик с 21 бели таблетки, чийто състав е в развой на изясняване. Младежът е арестуван със заповед за задържане за период до 24 часа.

При друга акция са атакувани още жилища, само че в Бургас. В единия – на ул. Сливница, населяван от трима бургазлии – мъже на 38 и 42 години и жена на 27 година, са открити стъклена тава с полепнало по нея кафеникаво кристалообразно вещество, пластмасово шише с червеникаво прахообразно вещество, пластмасово шише с транспарантна течност със характерна миризма и наслойка на дъното, буркан с бяло вещество на кристали, две колби, везна и други движимости и прекурсори за произвеждане на метамфетамин. 

В жк „ Изгрев “ пък е задържан 25-годишен престъпно проявен бургазлия. В неговия дом в блок 49 в комплекса са открити стъклена купа, съдържаща на дъното бяло кристално вещество, пластмасова бутилка от солна киселина, пластмасова бутилка и шише с аромат на ацетон, кутия с алено кристално вещество - червен фосфор, метамфетамин и други движимости и прекурсори за произвеждане на метамфетамин. Бургазлията е арестуван за период до 24 часа. 

По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР