Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност се провежда на

...
Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност се провежда на
Коментари Харесай

След спецакция: Иззеха 30 дози хероин и задържаха петима души в Сливенско

Специализирана интервенция по противопоставяне на битовата престъпност се организира на територията на Районно управление-Нова Загора под наблюдението на Окръжна прокуратура-Сливен, оповестиха от полицията.
В хода на акцията са осъществени голям брой инспекции на моторни транспортни средства, надзор на престъпния контингент, инспекции на търговски обекти и частни домове. Задържан е юноша на 19 години, нарушил наложената му мярка за неотклонение „ Домашен арест”.
19-годишният е издирен и хванат от полицейски чиновници на РУ-Нова Загора. С прокурорско предписание той е арестуван за 72 часа. При реализиране на процесуално-следствени дейности по линия „ Наркотици” в частен парцел в квартал „ Шести” са открити и конфискувани 30 дози хероин.
Имотът е населяван от 44-годишен мъж. Той е отведен в районното ръководство в Нова Загора и арестуван за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на интервенцията са арестувани трима мъже за заплащане с подправени парични средства.
Вчера, 37-годишен мъж е прокарал в послание неистинска банкнота с номинал 20 евро в игрална зала в Нова Загора. Той е направил действието в съучастничество с двама мъже на 38 и 24 години. Тримата са арестувани за 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на бранш „ Криминална полиция”.
По време на интервенцията са осъществени инспекции за определяне на нерегламентирана търговия с тютюневи произведения. От частно лице в квартал „ Шести” са конфискувани пакети, съдържащи ръчно свити цигари, без акцизен бандерол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР