Специалистката в техничните дисциплини Катарина Лийнсбергер вече е получила разрешение

...
Специалистката в техничните дисциплини Катарина Лийнсбергер вече е получила разрешение
Коментари Харесай

Свърши ембаргото на австрийска скиорка


Специалистката в техничните дисциплини Катарина Лийнсбергер към този момент е получила позволение да вземе присъединяване в тренировките на австрийския тим по ски алпийски дисциплини. 22-годишната слаломистка е стигнала до съглашение за екипировка с колоса в сектора “Росиньол” за новия сезон.

Лийснбергер, която приключи седма и дванадесета в слалома и гигантския слалом през предходната акция, не бе уредила контракта си за спортна екипировка за началото на 2019/2020. Това докара до възбрана от Австрийската ски федерация тя да взе участие в откриващия кръг от Световната купа в Зьолден.

Лийнсбергер преди също се състезаваше с екип на “Росиньол”, като съумя в точния момент да подписа договорка за новия сезон за ските си, само че не и за обувките. Нито една австрийска компания не пожела да й дава само ски обувки, което й сътвори спомагателни компликации. Според медиите в Австрия тя още предишният месец е съумяла да се контракти с “Росиньол” за ски обувки, само че не е внесла в точния момент документите във федерацията и трябваше да пропусне стартовете по великански слалом в Зьолден.

Медиите в страната осведомят, че се чака Лийснбергер да бъде на линия за първия слалом през новия сезон във финландския зимен център Леви сред 22 и 24 ноември.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР