Специалистите най-редовно критикуват различните фитнес гривни и тракери за неточната

...
Специалистите най-редовно критикуват различните фитнес гривни и тракери за неточната
Коментари Харесай

Xiaomi MI Band 3 показа пулса на ролка хартиени кърпи

Специалистите най-редовно подлагат на критика другите фитнес гривни и тракери за неточната им работа. Но опитът със Xiaomi Mi Band 3 съумя да учуди потребителите.
GizmoChina заяви, че устройството на китайския производител на мобилна електроника е фиксирало „пулса“ на ролка хартиени кърпи. В рамките на закачлив опит запалянковците сложили на ролката фитнес гривната и задействали датчика за сърдечния темп. Xiaomi Mi Band 3 сподели 71 удара в минута. С сходен индикатор салфетките могат самоуверено да летят в космоса.

По този метод бе потвърдено, че не всеки път може да се има доверие на точността на фитнес тракерите. За тъкмо премерване е по-добре да се употребява професионално фитнес съоръжение или най-добре да се посети доктор.

Да си напомним, че Xiaomi Mi Band 3 разполага с 1,5-инчов Super AMOLED екран със сензорно ръководство. Производителят акцентира, че когато се употребява в безоблачен ден, устройството се зарежда от слънчевата светлина и не се постанова включването на зарядно. Фитнес гривната има отбрана от клас IP68 и може да се употребява във вода на дълбочина до 50 метра. Xiaomi Mi Band 3 има Wi-Fi 802.11ac модул за включване към интернет без смарт телефон и Bluetooth 5.0 LE за синхронизация с другите мобилни устройства. Възможно е потреблението на NFC с поддръжката на Гугъл Pay, AliPay и Mi Pay

Фитнес гривната Xiaomi Mi Band 3 коства едвам $17 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР