Специалистите на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия през 2021 г.

...
Специалистите на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия през 2021 г.
Коментари Харесай

Русия е извела в орбита 21 космически апарата през 2020 година

Специалистите на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия през 2021 година са направили изстрелване на 21 съветски галактически апарата в орбита, оповестиха от департамента за информация и всеобщи връзки към Министерството на защитата.
„ През 2020 година експертите на галактическите сили на Върховен касационен съд осигуриха 15 изстрелвания на галактически апарати за разнообразни цели, осъществени от космодрумите „ Плесецк “, „ Байконур “, „ Восточний “, по време на които 21 съветски галактически апарата бяха изстреляни в орбита “, се споделя в известието.
 Какво ще забележим на небето през 2021 година, която стартира с метеоритен дъжд Какво ще забележим на небето през 2021 година, която стартира с метеоритен дъжд
Новата година стартира с пик на метеорния поток Квадрантиди в събота вечер до ранната неделна заран. Въпреки че може да е един от най-с...
Както изяснява ведомството, през днешния ден в орбиталната група от галактически апарати на Русия има повече от 160 галактически апарата за разнообразни цели. През миналата година дежурните сили на Главния изпитателен галактически център " Г.С. Титов " са направили с висока акуратност всички планувани контролни сесии на ръководства на галактически апарати на съветската орбитална група, към 60% от които е под контрола на наземния автоматизиран комплекс за ръководство на галактическите сили.
„ В момента тече създаването на командно-измервателни системи от ново потомство за преоборудване на обособени командно-измервателни комплекси “, прецизират от ведомството.
Както е обяснено в известието, въвеждането в употреба на унифицирани командно-измервателни принадлежности ще понижи няколко пъти листата с модификации на механически надзор от предходни генерации. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР