Специалистите, които ще преглеждат 21-годишния младеж, ще бъдат определени от

...
Специалистите, които ще преглеждат 21-годишния младеж, ще бъдат определени от
Коментари Харесай

Трима лекари преглеждат Вълчо Арабаджиев в ареста


Специалистите, които ще преглеждат 21-годишния юноша, ще бъдат избрани от шефа на " Пирогов " проф. Асен Балтов, заяви " 24 часа ".

До разпореждането на магистратите се стигна, откакто преди седмица отбраната на Арабаджиев-син показа пред съда здравна документи от проучвания и прегледи, осъществени от 30 октомври 2018 година до момента. Адвокатите желаеха сложна здравна експертиза, която да каже дали здравословното положение на Вълчо се е влошило в ареста и дали той може да остане арестуван. 21-годишният юноша има гръбначно заболяване в резултат на злополука, която е претърпял в Лондон през 2016 година

Младежът е в ареста от 4- 5 месеца, откакто той и двете счетоводителки Ромелия Кирилова и Елена Караянева бяха арестувани при акция в хотелите на Арабаджиеви в София - " Маринела ", и в Пловдив - " Марица ", и упрекнати, че са част от незаконна група, занимавала се с укриване на налози и пране на пари.

Апелативният углавен съд изиска на 25 януари прокуратурата да показа всички разпити по делото. Те са нужни, с цел да може магистратите да решат дефинитивно мярката за неотклонение на Вълчо Арабаджиев.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР