Специалистите, изготвили експертизите за здравословното състояние на бившия кмет на

...
Специалистите, изготвили експертизите за здравословното състояние на бившия кмет на
Коментари Харесай

Съдът е назначил лекарите, установили здравословното състояние на Ценко Чоков

Специалистите, изготвили експертизите за здравословното положение на някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков, са били назначени от съда. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” брачната половинка на подсъдимия Цветелина Нелова. И акцентира, че той в действителност страда от доста и съществени болести, някои от които затрудняват даже стоенето му прав.

„ За страдание заболяванията ги има и те са установявани не един път и два пъти. Има документи, издавана от лекари в продължение на две години. Има обаче странна експертиза на главния очевидец, направена след две години с опипване и диалог с пациента. На базата на тази експертица Ценко беше наказан за нанасяне на тежка телесна повреда”, акцентира Нелова.

Съмнения по отношение на това до каква степен болен е Чоков се появиха преди два дни, когато беше публикувана фотография на екскмета, вечерящ в столичен ресторант. Това е в нарушаване на наложената му от магистратите мярка за неотклонение „ домакински арест”.

Съпругата му твърди, че той минал през заведението, с цел да си вземе храна за у дома след посещаване при ортодонт, за което имал публично позволение от съда.

„ Все отново той живее самичък в София и би трябвало да се погрижи и за прехраната си. Спекулации са, че на масата има алкохол, чашите са цялостни с вода”, разяснява Нелова. И добави, че даже по време на съвещание по дело, до момента в който правосъдният състав почива, на обвинените е разрешено да излизат и да се разхождат или да се хранят наоколо до постройката на съда.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР