Специалисти в своите съответни области, Peugeot Sport и Lorige представиха

...
Специалисти в своите съответни области, Peugeot Sport и Lorige представиха
Коментари Харесай

Peugeot Sport и Lorige представиха BL-Endurance Hyperblack

Специалисти в своите съответни области, Peugeot Sport и Lorige показаха нов тематичен часовник, в структурата на който са употребявани спирачни накладки от прототипите на напълно новия пистов автомобил с хибридно задвижване на френската марка, който ще се включи в шампионата за устойчивост World Endurance Championship на Международната автомобилна федерация (FIA) през идната година.

"Концепцията на Lorige мигновено ни притегли, тъй като ние споделяме идентичен блян във връзка с прецизният инженеринг, сходно на часовниковия механизъм ", разяснява Оливие Янсони, механически шеф на Peugeot Sport. "В днешно време, преработването е основно и заради тази причина сме разчувствани от концепцията да дадем нов живот на части на 9X8... "

Карбоновият корпус на Lorige BL-Endurance Hyperblack (BL: Brake Late) e с съществени размери 51.6 на 43.6 мм, а дебелината му е 10.5 мм, а в структурата са употребявани също по този начин и детайли от исполин. Използваният механизъм е CALIBRE LOR-PR01 (294 елемента), който е с автоматизирано навиване, самостоятелност от до 45 часа и специфичен знак за "заряда " под стрелката за 6 часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР