Специалисти от Япония са установили, че импотентността може да се

...
Специалисти от Япония са установили, че импотентността може да се
Коментари Харесай

Походката издава импотентността

Специалисти от Япония са открили, че импотентността може да се дефинира по походката, написа сп. " Джърнъл ъв секшуъл медисин ".

За задачите на изследването създателите му от университета на Хиросаки са анализирали особеностите на походката на повече от 300 мъже. Специалистите са отчели индикатори като дължина на крачката, съотношението й с растежа, скорост на вървене на несъмнено разстояние, височина на покачване на стъпалото.

Изследваните лица по-късно са били оценени благодарение на 5-точковия Международен показател за еректилна дисфункция и са били разграничени на две групи съгласно признаците им - леки или тежки.

Анализирайки резултатите, учените са разкрили взаимозависимост сред по-късите крачки и половата отпадналост. Оказало се, че при мъжете, които са привикнали да вършат по-малки стъпки при вървене, след това е следена импотентност в 40 % от случаите.

Учените изясняват, че роля играят тазовите мускули - мощните мускули обуславят приемането и задържането на ерекция. Специалистите също така припомнят, че заседналият метод на живот е обвързван с нараснал риск от еректилна дисфункция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР