Специалисти анкетирали над 26 000 жени, като участничките били разделени

...
Специалисти анкетирали над 26 000 жени, като участничките били разделени
Коментари Харесай

Учени разкриха кога жените правят най-добър секс!

Специалисти интервюирали над 26 000 дами, като участничките били разграничени на три групи. Първата група включвала дами под 23 години, втората дами от 25 до 35 години и третата – над 35 години. Изследователите откриха, че най-хубавият секс е бил при дамите от третата група, написа „ Дейли мейл “, представен от vesti.bg.

Участничките отговаряли на въпроси за удоволствието от секса, за привлекателността си и оргазмите. Така 80% от дамите над 36 и повече години се считали за полово привлекателни.

Сред участничките на възраст от 23 до 35 години този индикатор бил 40%, а в групата под 23 години удовлетворени от външността си били 70% от допитаните.

Освен това съвсем 60% от дамите над 35 и повече години споделиха за увеличение на броя на оргазмите и повишение на тяхното качество. В останалите групи с това се похвалили 50% от дамите.

Като цяло при дамите над 36 години сексът се оказал по-добър. 86% от тях последната седмица са имали сексуален акт, които им е харесал, в съпоставяне със 76% в групата на 23-35 години и 56% в най-ниската възрастова група.

Продължителността на половия акт не всеки път е съответствал на упованията на участничките в допитването.

Всяка трета жена считала, че сексът би трябвало да продължава по-дълго. Всяка десета би желала противоположното или по-бърз секс.

По-малко от една трета от дамите се занимавали със секс един път седмично, една пета три пъти седмично, по-малко от една пета – веднаж седмично.

Според множеството участнички моногамията е ключът към щастливия полов живот – 81% от дамите вярвали във опцията от пълностоен съкровен живот с непрекъснат сътрудник.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР