Специалистът в областта на продукти от моделното портфолио на Mercedes-Benz-

...
Специалистът в областта на продукти от моделното портфолио на Mercedes-Benz-
Коментари Харесай

Mercedes-Maybach S-Class от MANSORY

Специалистът в региона на артикули от моделното портфолио на Mercedes-Benz- MANSORY, показа новия си план, който този път е отдаден на Mercedes-Maybach S-Class.

От MANSORY дефинират самодейността си с Mercedes-Maybach S-Class като цялостна преработка с акцент върху използването на карбонови детайли. Това решение може да бъде намерено както в интериора, по този начин и по екстериора на автомобила- по предната престилка, въздухозаборниците, задният дифузьор, капаците на външните огледала, спомагателните аеродинамични и дизайн детайли, и други.

Специално за програмата си за Mercedes-Maybach S-Class, от MANSORY са създали нови 22-цолови джанти в композиция с гуми 265/30 начело и 305/25 откъм гърба, както и цялостна промяна на интериора на първокласния автомобил с естествена кожа, опция за избор на цвета на шева, пода, алуминиеви подложщи на педалите и други.

По отношение на задвижването, от MANSORY оферират доработка на електронния ръководещ блок и нова спортна изпускателна система. Крайният резултат е нарастване на оптималната мощ с 97 конски сили до 600 конски сили и на въртящия миг със 120 Нм до 820 Нм при S 580, и със 108 конски сили до 720 консик сили и 100 Нм до 1000 Нм при S 680.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР