Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Mercedes-Benz

...
Специалистът в областта на доработката
на автомобили от портфолиото на Mercedes-Benz
Коментари Харесай

BRABUS с тунинг програма за новия Mercedes-Benz S-Class

Специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на Mercedes-Benz - BRABUS, разкри първите детайлности за програмата си за тунинг на новото поколение S-Class. От компанията споделят, че са работили както в посока повишаването на мощността, по този начин и за подобряването на аеродинамиката и ексклузивното осъществяване на интериора.

За новото потомство на S-Class от BRABUS са предвидили пакетът BRABUS B50 за S 500 4MATIC, в резултат на консолидираното на който максималната мощ на флагмана се увеличава до 500 конски сили, а въртящият момент до 590 Нм. В това си изпълнение автомобилът е в положение да предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди, а оптималната му скорост на движение остава непроменена на електронно лимитираната такава от 250 км/ч.

За дизеловият S 400 d пък е разполагаем пакетът BRABUS PowerXtra D40, който дава обещание покачване на мощността с 40 конски сили и на въртящия момент с 50 Нм. След намесата, колата предлага ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.2 секунди и оптималната скорост от 250 км/ч.

Новият S-Class на Mercedes-Benz получава също така екстериорен аеродинамичен пакет, специално създадени за автомобила алуминиеви джанти с размери от 19 до 21-цола, променено окачване с понижено до 25 мм разстояние от пътя, както и богат набор благоприятни условия за персонализиране на интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР