Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на

...
Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на
Коментари Харесай

ABT RS3-R: Лимитирана серия 200 автомобила с по 500 конски сили

Специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на Audi- ABT Sportsline, разгласи собствен нов план, отдаден още веднъж на новото суперспортно RS3.

Новата самодейност се назовава ABT RS3-R и съставлява лимитирана серия от 200 автомобила, всеки един от които оборудван със специфичен карбонов екстериорен аеродинамичен и интериорен дизайн пакет, специфични 20-цолови джанти, усъвършенствани окачване и изпускателна система, и голям брой тематични детайли и с доработен до оптималната мощ от 500 конски сили задвижващ елемент, в случай, че най-мощното осъществяване досега, което предлагаха от ABT Sportsline, беше 460 конски сили.

При ABT RS3-R, от ABT Sportsline регистрират нарастване и в оптималното свидетелствуване на въртящия момент- до 600 Нм, вследствие на което автомобилът се нуждае от единствено 3.3 секунди , вместо 3.8, за реализирането на класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч.

Интересен акцент при ABT RS3-R е опцията за увеличение на оптималната скорост на придвижване на 300 км/ч, както и опция за персонализиране на режимите на работа, благодарение на гратис приложение за мобилен телефон .

Премиерата на ABT RS3-R е планувана за по-късно през днешния ден и може да бъде проследена онлайн

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР