Специален подарък за любителите на смарт часовниците подготвиха Huawei съвместно

...
Специален подарък за любителите на смарт часовниците подготвиха Huawei съвместно
Коментари Харесай

Смарт часовниците Huawei GT 3 и GT 3 Pro – с летен подарък от A1

Специален подарък за феновете на смарт часовниците приготвиха Huawei взаимно с A1. Първите 1000 клиенти, които след 1 юли закупят някой от разновидностите на, ще получат гратис спомагателна каишка.

GT 3/GT 3 Pro серията на Huawei е измежду най-популярните на пазара на „ умни “ часовници в международен мащаб. Устройствата съчетават атрактивен дизайн с висока функционалност. Мъжките (46 мм) модели са с 1,43-инчов AMOLED екран, а дамските (42/43 мм) са с по-компактен 1,32-инчов панел.

Основна разлика сред общоприетите и Pro моделите са материалите, от които са направени смарт часовниците – тези от по-висок клас са с титаниев или керамичен корпус, сапфирено стъкло и керамичен тил вместо стомана и общоприетоо закалено стъкло.

Huawei Watch GT 3 Pro идва с усъвършенствана водоустойчивост до 30 метра в това число в солена вода и предлага специфичен режим за гмуркане. Операционната система е Harmony OS 2.0, като софтуерен ъпдейт по-късно през тази година ще отключи опцията за ЕКГ измервания в действително време.

Подобно на всеки прекрасен часовник – „ интелигентен “ или типичен, и в тази ситуация каишката разрешава на потребителя да персонализира устройството по собствен усет. Именно тук идва и ролята на новата промоция на A1. От 1 юли до 31 август към Huawei Watch GT 3 и GT 3 Pro като подарък ще се предлага спомагателна каишка от ергономичния водоустойчив материал флуороеластомер – алена за мъжките модели и сива за дамските.

Важно е да се подчертае, че промоцията важи единствено за първите 1000 клиенти, тъй че феновете на смарт часовниците на Huawei ще е добре да побързат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР