Специален Коледен влак с парен локомотив ще пътува на 17-и

...
Специален Коледен влак с парен локомотив ще пътува на 17-и
Коментари Харесай

БДЖ пуска коледен влак с парен локомотив по теснолинейката за празниците

Специален Коледен трен с парен локомотив ще пътува на 17-и и 18-и декември от Септември до Велинград и от Велинград до Септември. Композицията от четири вагона ще способства за празничното въодушевление на пътуващите с приказната си Коледна декорация, а Дядо Коледа е подготвил специфични изненади за дребни и огромни, които ще получат първите си Коледни дарове по време на пътуването от Септември до Велинград.

Парният локомотив ще потегли с празнично украсените вагони и своите пасажери в 09:15 ч. от теснолинейната гара Септември и ще дойде във Велинград в 12:00 ч. След къса обедна разходка за пътуващите с атракционната комбинация в курортния град Велинград, Коледният трен ще тръгне от гара Велинград в 14:30 ч. назад към гара Септември, където ще дойде в 16:05 ч. По време на пътуването композицията ще има две прекъсвания в посока Велинград на гарите Варвара и Долене, където пасажерите ще могат да се насладят и фотографират откриващите им се красиви гледки.

Цената на билета за пътешестване в двете направления е 68 лева с включено непокътнато място. Децата до 7-годишна възраст ще пътуват гратис, като за тях не е обезпечено настрана седящо място. При издаване на билет за гратис пътешестване на децата е належащо показване на документ, удостоверяващ тяхната възраст. БДЖ припомня, че децата на възраст до 10 години наложително пътуват с компаньон.

Билети могат да бъдат закупени онлайн на https://bileti.bdz.bg/ и от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР