Спецапелативният съд отказа да пусне от ареста бизнесмена Атанас Бобоков

...
Спецапелативният съд отказа да пусне от ареста бизнесмена Атанас Бобоков
Коментари Харесай

Атанас Бобоков остава в ареста и подозира кой иска бизнеса му

Спецапелативният съд отхвърли да пусне от ареста предприемача Атанас Бобоков с аргумента, че има риск да извърши ново закононарушение, в случай че мярката му за неотклонение бъде променена в по-лека. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Адвокатите на предприемача споделят, че през последните седмици в ареста му е прилагано лекуване, което е усложнило здравословното му положение. Бобоков дефинира процеса против него и брат му Пламен Бобоков като фарс.

Пиарът на двамата братя Ани Александрова изпрати до медиите фотография със мощно отеклите колене на Атанас Бобоков, и добавя, че съдът обосновава решението си с експертиза, подписана от началника на клиниката по ортопедия и травматология на Университетската болница " Лозенец " в София и учител в Медицинския факултет на СУ „ Климент Охридски “ доцент доктор Веселин Кожухаров.

" На каква цена един доктор може да плюе на престижа и професионализма си? Значи ли нещо за някого Хипократовата клетва или всичко от дълго време към този момент е разпродадено? Че Правителствена Болница ( УБ " Лозенец ", гр. София) е от дълго време превзета от огромния донор Делян Пеевски и прилежащата му Прокуратура, към този момент всички знаят. Новият въпрос, който изниква с последните " стратегически национални назначения " е дали здравето на нацията, посредством Министерство на Здравеопазването, към този момент също не му принадлежи? ", пита Александрова.

" Чудя се по какъв начин съдът съумява да откри причини да ме държи в ареста. Нямам разбиране по какъв начин стана " тази работа ". Всичко стартира с една пиар акция на прокуратурата ", разяснява самият Атанас Бобоков, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР