Спецакцията на полицията в цялата страна, разпоредена след случая с

...
Спецакцията на полицията в цялата страна, разпоредена след случая с
Коментари Харесай

Нещо страшно е! Полиция скова Пловдив: 7000 изгърмяха, над 100 са арестувани

Спецакцията на полицията в цялата страна, разпоредена след случая с Георги Семерджиев в София, продължава с цялостна пара. Служителите на реда в Пловдив са на улицата и дебнат джигити. Постигнатите резултати до 2 август в региона сочат, че са проверрени общо 16368 моторни транспортни средства и 20800 водачи и пасажери.

Съставени са 1552 акта и са издадени 5393 санкции с фиш за открити нарушавания. Засечени 52-ма водачи с алкохол до 1,2 промила и 31 – над тази стойност, под влияние на опиати или техни аналози – 31, неправоспособни – 53. Отказ за инспекция с дрегер са направилии 16 водачи, а с мил чек – 8, оповестиха от полицията след питане на „Марица“.

За погрешно изпреварване са глобени 95 от седналите зад кормилото, а 45 – за прекосяване на алено. Отнелите преимущество на пешеходци са 16, а на друго транспортно средство – 21. Административно отношение е взето и за установени 45 нарушавания с непосредствена заплаха за пораждане на пътно произшествие.

По време на осъществения пътен надзор са връчени и 4222 електронни фишове, направени са и 2095 заповеди за използване на насилствена административна мярка, сочат данните на пловдивската полиция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР