Спецакция тече във Винпром Първенец. Полиция и митничари са блокирали

...
Спецакция тече във Винпром Първенец. Полиция и митничари са блокирали
Коментари Харесай

Спецакция във "Винпром Първенец"

Спецакция тече във " Винпром Първенец ". Полиция и митничари са блокирали от часове индустриалната база. В момента икономическа полиция ревизира подробно документите и дали на територията на предприятието има безакцизен алкохол.

Акцията е продължение на арестувания към този момент във Варна камион с безакцизен алкохол, който имал логото на избата от Първенец. Разследващите ревизират дали става въпрос за подправяне на марка и винпромът край родопското село има съпричастност към осъщественото закононарушение.
Снимка: Емил Кацаров

Служители на Гранично полицейско ръководство – Варна заловиха по-рано през днешния ден половин звук алкохол без акцизен бандерол. Алкохолът е открит в микробус на " Винпром Първенец ", който е спрян за инспекция на пътя Варна – Бургас.

В него са открити 150 тетрапак опаковки от 5 литра и 3 литра с етикети на разнообразни типове виновност. При инспекция се оказало, че те са цялостни с ракия, уиски, водка и мента. В буса са открити и постоянни стъклени бутилки със същите алкохолни напитки.

Прокурорът изясни, че следва да се откри дали те са били образци за пласмент на незаконния алкохол и дали стоката идва от винпрома. По документи стоката била предопределена за варненска компания. Задържани са водачът на буса, синът му и още един пасажер – и тримата са от Първенец.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР