Спешен ремонт възлага община Ботевград в помещения за ново COVID-отделение

...
Спешен ремонт възлага община Ботевград в помещения за ново COVID-отделение
Коментари Харесай

Спешен ремонт в МБАЛ Ботевград за нова COVID-зона

Спешен ремонт разпорежда община Ботевград в пространства за ново COVID-отделение в локалната многопрофилна болница. За избор на реализатор по бързата процедура е поканена локалната компания „ Ка Ва Строй “ ЕООД.
Помещенията, в които се плануват строително-монтажните работи, се намират в корпус 4 на МБАЛ Ботевград. Досега те са се употребили за поделение „ Патологична бременност “.
 68-годишна жена с COVID-19 умря пред поделение на МБАЛ-Благоевград 68-годишна жена с COVID-19 умря пред поделение на МБАЛ-Благоевград
68-годишна жена с COVID-19, придружавана от двете си дъщери, издъхна пред Вътрешно поделение на МБАЛ-Благоевград, съобщи кореспондентъ...
Причина за незабавно възлаганите действия е възходящият брой на болни от.
На последното общинско съвещание кметът на Ботевград изиска единодушие от локалния парламент да отдели от бюджета сумата от 250 000 лв. за този ремонт.  
Според обосновката помещението се нуждае от нови прозорци и порти, шпакловка на стените и таваните, грундиране и боядисване с пъстър антибактериален латекс. Подът на новото COVID-отделение ще бъде затрупан с два типа настилки – гранитогрес и саморазливна PVC.
Предвижда се ново систематизиране на пространствата, създаване само че нови електро, отоплителна, вентилационна и ВиК-инсталация. Също по този начин нови завършващи архитектурни покрития поради актуалните условия към употребата на постройките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР