Спекулациите относно бъдещето на Антъни Джошуа поне засега ще затихнат,

...
Спекулациите относно бъдещето на Антъни Джошуа поне засега ще затихнат,
Коментари Харесай

Реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис ще има, ето кога

Спекулациите по отношение на бъдещето на Антъни Джошуа най-малко към този момент ще затихнат, откакто от щаба му бързо взеха решение за идващия му дуел. Британецът ще се завърне на професионалния кръг, с цел да си върне поясите, които загуби от Анди Руис след механически нокаут. Във вторник вечер Еди Хърн разгласи публично, че клаузата за реванш сред двамата е била задействана по-рано денем. 
До решението се е стигнало след продължителна среща сред промоутъра, английския боксьор и треньорския щаб, който се грижи за подготовката на към този момент някогашния първенец. Консенсусът е бил, че Джошуа скоро ще може да се завръне към подготвителен режим и реванш е вероятен още до края на годината.
Очаква се епизод №2 на оказалия се прелюбопитен конфликт да се организира през ноември или най-късно при започване на декември. Засега не се знаят повече елементи, като не е определено и място за провеждането на реванша.
" След срещи с Ей Джей, Роб МакКракън и мениджърското звено в Ню Йорк, през днешния ден активирахме клаузата за реванш с Анди Руис. Мачът ще е през ноември или декември на оборудване, което ще обявим в най-скоро време ", сбит беше коментарът на Еди Хърн.
От лагера на Джошуа след загубата бяха безапелационни, че той ще е във Англия, само че не се знае какви са детайлностите към клаузата за реванш.
Както е известно, Руис хвърли в потрес международния бокс, откакто прати в нокдаун 4 пъти Антъни Джошуа и му лиши четирите колона. Междувременно обаче Еди Хърн разкри същинската причина за несъответстващите дейности на Джошуа в борбата (подробности вижте в този материал) .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР