Спекулациите около бъдещето на суперзвездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо

...
Спекулациите около бъдещето на суперзвездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо
Коментари Харесай

Стеф Къри е основната причина за привличането на Янис Адетокумбо в Голдън Стейт

Спекулациите към бъдещето на суперзвездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо са прекалено много. Договорът на крилото изтича идващото лято, а ясните планове на " елените " към момента не са изцяло известни. Поради това медиите в Съединени американски щати тръбят информацията, че Голдън Стейт Уориърс може да открадне Янис от ръцете на Милуоки. Ето какво споделя журналистът от The Athletic Антъни Слейтър:

" Ако Янис стане свободен сътрудник идващото лято, то той ще е на 26 години. Стеф Къри, който е в другарски взаимоотношения с него, е считан за главната причина за това Янис да се насочи към Уориърс. Той ще бъде на 33, а Клей Томпсън, който понастоящем е в късните стадии на възобновяване си от скъсани връзки, и Дреймънд Грийн, който демонстрира ранни признаци на физически крах, ще бъдат на по 31 години ", изяснява Слейтър.

Стеф Къри в действителност се схваща с Янис, само че към момента не се знае дали това ще бъде задоволителна причина гръцкият феномен да напусне сегашния си клуб. Милуоки има опцията да предложи " супермаксимален " контракт на Янис още това лято, какъвто е проектът на генералния управител на клуба Джон Хорст.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР