Спекулативни твърдения на анонимни експерти“ нанасят тежки вреди на отрасълаКамарата

...
Спекулативни твърдения на анонимни експерти“ нанасят тежки вреди на отрасълаКамарата
Коментари Харесай

Строителите поискаха от Йончева доказателства, иначе подвежда с фалшиви новини

Спекулативни изказвания на анонимни „ специалисти “ нанасят тежки вреди на бранша
Камарата на строителите в България кани Елена Йончева да даде съответни доказателства за следващите изказвания, уронващи престижа на сектора

Месец преди идните европейски избори лидерът на листата на Българска социалистическа партия Елена Йончева за следващ път обществено си разреши да изрази непотвърдени изказвания, уронващи престижа на един от браншовете с най-значим принос за Брутният вътрешен продукт на България. Камарата на строителите в България изрично възразява против опитите за потребление на сектора с политически цели! КСБ неведнъж е упорствала с изказвания и заявления да спрат погрешните и манипулативни обвинявания на госпожа Йончева против българските строители или да даде съответни доказателства.

Сега Камарата още веднъж се обръща с искане госпожа Йончева да даде пред сектора, способените органи и пред българската общност съответни обстоятелства за „ поискани и дадени 40% от цената на път “, както и към кои „ политици “ са били „ върнати “ тези суми.

Разпространяването на спекулативни изказвания с позоваване на анонимни „ специалисти “ и опитът да бъдат показани като истина нанасят тежки вреди на целия строителен бранш, който обезпечава работа на близо 250 хиляди души, както и на фирмите, които дават значителен принос в бюджета с заплащането на налози, осигуровки и основават косвена претовареност за хиляди компании от други сектори. Нещо повече - разпространението на сходни недоказани и обобщаващи изказвания e отрова за обществото, тъй като основават съмнение към политическата класа, към българските строители и към стопанската система изобщо. Това е популизъм.

Призоваваме госпожа Йончева да потвърди своите изказвания с съответни обстоятелства и данни обществено преди вота за Европейския парламент - 26 май! В противоположен случай считаме, че българските гласоподаватели ще бъдат подведени с подправени вести, против които всеки представител на България в европейските институции би трябвало да се бори./tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР