>Спектакълът разказва за революцията на еволюцията в България. Минало, настояще

...
>Спектакълът разказва за революцията на еволюцията в България. Минало, настояще
Коментари Харесай

Звук и светлина оживяват на сцената на летния театър в Бургас с уникално по рода си модно шоу

>
Спектакълът споделя за революцията на еволюцията в България. Минало, настояще и бъдеще се сливат в едно, с цел да обединят епохата на хубостта. Метаморфозата на четири градски хубавици ще бъде показана от неповторимото светлинно шоу. " Креволюшън " е театър, който сплотява класическата изисканост, силата на младостта, протестът на нашето съвремие и хубостта на обединяването. 

За първи път пред бургаска аудитория ще бъде показан и стилният театър " Елементи ", въодушевен от природата и стихийната същина на дамата. Автор на спектакъла е бургаският стилист Тодор Тодоров, който добива опит в професионалните прически в разнообразни школи по света. Той ще показа по ексцентричен метод прически, единен от естествените детайли огън, вода, въздух и земя. 

Конкурсът Кралица на Бургас 2018г. ще се трансформира в същински фешън театър за международните фешън подиуми. Официалните тоалети с които ще дефилират претендентките за короната са дело на дизайнера Стоян Радичев.

Кралица на Бургас 2018 година ще се организира в неделя /15 юли/ от 20.30 часа в летния спектакъл на Бургас. Входът е свободен. Нека дружно изберем новата Кралица на Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР