Спектакълът Опасен чар - „Тодор Колев трибют“ с участието на

...
Спектакълът Опасен чар - „Тодор Колев трибют“ с участието на
Коментари Харесай

Акага“, Филип Аврамов и Нелко Коларов представят в Пловдив ...

Спектакълът " Опасен сексапил " - „ Тодор Колев трибют “ с присъединяване на група „ Акага “, артистът и музикант Филип Аврамов (Фицата), със специфичното присъединяване на Нелко Коларов ще зарадва пловдивчани и посетители на града на 1 септември от 20.00 часа на сцената на Античния спектакъл.

Емоционалното музикално събитие показва част от творчеството, завещано от непрежалимия, обичан и превъзходен български артист, комедиант, артист, музикант и шоумен Тодор Колев – един популярен човек и актьор, звезда от международна големина, с голяма душа. Забавни, само че и обществено ангажирани, неговите мелодични песни разнищват проблемите на времето и са изцяло настоящи и през днешния ден. Спектакълът е сътворен от група „ Акага “ и ненадминатия Нелко Коларов.

Актьорът Филип Аврамов извършва толкоз същински тези познати на всички и обичани песни, а имитацията, която прави е извънредно добра.



Събитието е част от програмата на годишния „ Есенен салон на изкуствата Пловдив 2021г. “ - най-големият културен формат в града, който Община Пловдив провежда, дружно с сътрудници.

Билети на цени от 20 лева и 25 лева се продават на билетна каса „ Маскарт “ в ДК„ Борис Христов “, както и в цялата мрежа на eventim.bg

Деца до 6 година са с вход свободен, само че без право на седящо място. Деца от 7 до 14 година са с промоционална цена на билета - 15 лева Събитието ще се организира при съблюдаване на всички ограничения за сигурност, навън в Античен спектакъл Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР