Спечелилото награда „Грами“ канадско електронно дуо свири за пръв път

...
Спечелилото награда „Грами“ канадско електронно дуо свири за пръв път
Коментари Харесай

Bob Moses гостува на TAKEOVER LIVE в YALTA CLUB

Спечелилото премия „ Грами “ канадско електронно дуо свири за пръв път в София на 18 юли.

Любо Урсини и YALTA CLUB показват специфичното издание TAKEOVER LIVE с гиг на Bob Moses в Room 2 на 18 юли. Популярното канадско дуо ще показа песни от идния си нов албум, предстоящ през есента и съвсем целия си брилянтен дебют Days Gone By за първи път в България, като част от традицията на клуба да показва най-модерните, настоящи и нишови диджей и продуцентски планове на актуалната електронна сцена.

TAKEOVER LIVE е естественото допълнение към едноименната открита идея на Урсини за дълги диджей сетове в интимната индустриална атмосфера на подземния Room 2, която към този момент е срещала публиката с величествени актьори като Dixon, Ame, Tiga, Shonky, Dyed Soundorom и още десетки забавни имена от 2014 насам.

„ Винаги сме желали да представяме освен електронни продуценти, само че и групи, които оперират доста добре на границата с красивата мелодична ъндърграунд поп музика и могат да се впишат добре в интимната светлина и бас на по-малката зала в Yalta Club “, споделя Любо Урсини и добавя, „ Takeover Live е разумното разследване на желанието да танцуваме и на гигове на мега електронни банди, които следим от дълго време и желаеме да представим пред аудитория в София. От нея зависи по какъв начин ще развием и този формат, само че Bob Moses са чудесно начало – обичаме ги още от 2015 около тежкарското All I Want и меланхоличното Winter’s Song. Добре им се получават нещата, развиват се.”



Спечелилото премия „ Грами “ дуо на Tom Howie и Jimmy Vallance е основано преди шест години в дълбините на бруклинската ъндърграунд сцена. Първите издания на Bob Moses за напредничавия електронен лейбъл Scissor & Thread са видяни от могъщите Domino, които издават дебютния им албум Days Gone By през есента на 2015. Супер сполучливият им дебют илюстрира страхотния им гений да комбинират меланхолични плавни китари, мрачни тлеещи синтезатори и клубен ембиънт с лиричната дълбочината на класическите текстописци – тон, който притегля в идентична степен освен клубно-ориентирана аудитория, само че и съществени рок почитатели. Стилът на Bob Moses се трансферира напълно и в живите им осъществявания по време на непрекъснатите международни турнета и фестивали като Burning Man, Coachella, EDC, Lollapalooza, които циментират тяхната популярност като наложителна група за концерти.

Тази година групата се завърна с чисто новия сингъл Heaven Only Knows – първата нова ария на Bob Moses след големия триумф на шлагера Tearing Me Up от дебютния им албум Days Gone By. Песента ще излезе и в ремикси на Matthew Dear FaltyDL това лято и сигурно ще бъде едно от новите части, които ще можем да чуем и онлайн на първия TAKEOVER LIVE този юли.

TAKEOVER LIVE е особено събитие под формата на вечерно празненство в средата на седмицата, което ще стартира още в 19:00 с диджей сета на резидента Любо Урсини.

Следете събитието във Фейсбук за настояща информация:

Повече за Bob Moses: http://bobmosesmusic.com/

Повече за Takeover: https://jointhetakeover.com/

На 18 юли TAKEOVER предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този органически лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си на [email protected]

Билети за TAKEOVER LIVE: BOB MOSES се оферират единствено на входа на клуба в деня на празненството на цена от 20 лв..

Повече детайлности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР