Спечелените награди затвърждават фокуса на компанията върху устойчивото развитие, персонализираните

...
Спечелените награди затвърждават фокуса на компанията върху устойчивото развитие, персонализираните
Коментари Харесай

Асоциацията за потребителски технологии удостои Samsung с 43 награди за иновации на CES 2022

Спечелените награди затвърждават фокуса на компанията върху устойчивото развиване, персонализираните и свързани преживявания и насочените към индивида нововъведения 13:16 ч. 24  article picture alt description
Източник: Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd., международен водач в технологиите, разгласи, че 43 нови продукта получиха самопризнание за новаторски технологии на ревюто за потребителска електроника CES 2022, като четири от тях завоюваха премия за най-хубави нововъведения от Асоциацията на потребителските технологии (CTA)™. Тазгодишната стратегия на събитието подчертава върху изключителния дизайн и направа в голям брой продуктови категории.

Силното наличие на Samsung в огромна част от категориите илюстрира дълбоката традиция, заемаща основна роля в достигането на софтуерни върхове. В разследване на този постепенен напредък на нововъведенията, следим по какъв начин всичко това дава своето позитивно отражение върху обществото ни. Тази година CTA отличи Samsung в редица категории, в това число „ Компютърни периферни устройства и аксесоари “, „ Компютърен хардуер и съставни елементи “, „ Цифрови изображения/фотография “, „ Интегрирани технологии “, „ Гейминг “, „ Слушалки и носими устройства “, „ Здраве и уелнес “, „ Домакински уреди “, Домашна кино техника и аксесоари “, „ Мобилни устройства и аксесоари “, „ Умен “ дом “, „ Софтуер и мобилни приложения “, „ Политика за резистентност “, „ Технологии в областта на носимите устройства “ и „ Видео екрани “.

Наградите за нововъведения на CES се спонсорират от CTA, притежател и уредник на CES – най-голямото и авторитетно софтуерно събитие в света. CES 2022 се завръща с физическо събитие в Лас Вегас при започване на идната година, откакто през 2021 година се организира напълно онлайн. Jong-Hee (JH) Han, президент и началник на дивизия „ Визуални екрани “ в Samsung Electronics, ще започва уместно ивента на 4 януари 2022 година в балната зала на Venetian&Palazzo в Лас Вегас, Невада.
Сред продуктите на Samsung, които получиха самопризнания, са:
Носител на премията „ Най-добра иновация “:
Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition – Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition е опция потребителите да изразят себе си, моделирайки смарт телефона си напълно по собствен усет. Това, което би трябвало да създадат, е да изберат модел на рамка от черно или сребристо и цветове за предната и задната част на телефона – синьо, жълто, розово, бяло или черно. По този метод Bespoke серията на Galaxy Z Flip3 се трансформира в напълно действително отражение на твоя жанр с над 49 благоприятни условия за персонализиране. А с помощта на революционните усъвършенствания в издръжливостта, можеш да отидеш на всички места без да се притесняваш за устройството си. Galaxy Z Flip3 е притежател на документа IPX8, който е най-високият стандарт за водоустойчивост измежду сгъваемите телефони, а корпусът му е построен с алуминиева рамка Armor Aluminum – най-здравия алуминий, употребен в смарт телефон Galaxy до момента.
Освен това впечатляващо отличие в една от най-престижните категории, Galaxy Z Flip3 5G получи премия в категориите „ Цифрови изображения/фотография “ и „ Мобилни устройства и аксесоари “.
Признания получиха още:
Samsung Galaxy Z Fold3 5G – Galaxy Z Fold3 съчетава водещата технология на камерите на Samsung в революционния сгъваем форм-фактор. За тази новаторска композиция получава самопризнание както в категорията „ Цифрови изображения/фотография “, по този начин и в „ Мобилни устройства и аксесоари “. Galaxy Z Fold3 продължава да бъде пионер при сгъваемите смарт телефони, обединявайки нововъведения като водоустойчивост IPX8, интеграция на главния екран със S Pen и първата по рода си „ скрита “ предна камера. Със своята безупречна направа и новаторски форм-фактор, Galaxy Z Fold3 основава потребителско преживяване на последващо равнище с идеалната композиция от продуктивност, мощ и ергономичност.
Samsung Galaxy Watch4 – Отличена в категориите „ Здраве и фитнес “ и „ Технологии в областта на носимите устройства “, серията Galaxy Watch4 е върховото достижение на Samsung, що се отнася до смартчасовници. Новите „ умни часовници “ са с нов програмен продукт, UX, моден дизайн и авангардни функционалности за здраве, уелнес и фитнес. Иновативният 3 в 1 BioActive датчик мери акуратно няколко стойности, съответстващи за здравословното положение – оптично премерване на сърдечния темп, пресмятане на равнището на О2 в кръвта, отчитане на електрическата интензивност на сърцето и биоелектрически импедансов разбор. За към 15 секунди датчикът на часовника обгръща 2400 точки, от които да набави нужната информация за основни стойности като скелетна мускулна маса, интензивност на метаболизма, равнището на вода в организма и % телесни мазнини. Оптимизирана до още по-висока хардуерна продуктивност, серията Galaxy Watch4 подсигурява най-хубавото потребителско преживяване, предлагано до момента.
Samsung Galaxy A Series – Galaxy А серията също е отличена в категория „ Мобилни устройства и аксесоари “. В портфолиото са включени 5 нови смарт телефона с впечатляващи функционалности на налична цена. Притежателите на устройства от Galaxy A серията се радват на професионално качество на камерите, мощна бляскавост на екрана и 120Hz периодичност на освежаване, мощна батерия с устойчивост до 2 дни и водо и прахоустойчивост IP67. Без значение какво търсиш, серията Galaxy A прави някои от най-популярните нововъведения на Galaxy налични за всички.
Samsung Galaxy Buds2 – В категорията „ Слушалки и носими устройства “, Galaxy Buds2 са приети за това, че не престават да надгражат аудио наследството на Samsung със вълнуващ тон, още по-добре прилягаща форма и ергономичен дизайн. Те са най-малките и леки слушалки, създавани от Samsung до момента. Освен за комфорт през целия ден, те са и гаранция за тон с интензивно шумопотискане, динамични двупосочни високоговорители и усъвършенстван режим на тримерен тон. Galaxy Buds2 са първокласни, само че налични слушалки, които обезпечават ужасно звуково преживяване, където и да си.
Samsung SmartTag+ - Друг победител в категорията „ Мобилни устройства и аксесоари “ е SmartTag+, който оказва помощ да проследиш скъпите си движимости в всекидневието. Оборудван с ултра-широколентова (UWB) технология, SmartTag+ дефинира точното местонахождение на твоите изгубени предмети с най-прецизна акуратност и обсег в своя клас. Може да закачиш SmartTag+ към ключовете, портфейла, домашния си любим, с цел да знаеш постоянно къде се намират. Без значение дали изгубената движимост е в непосредствена непосредственост, или на по-далечно разстояние, при сдвояване със смарт телефон от фамилията на Galaxy приложението на камерата се трансформира в справочник с добавена действителност, който ще те заведе до точното място със SmartThings Find.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР