Спайс гърлс съберат отново извънредно. Това ще стане по повод

...
Спайс гърлс съберат отново извънредно. Това ще стане по повод
Коментари Харесай

„Спайс гърлс” се събират

„ Спайс гърлс ” съберат още веднъж изключително. Това ще стане във връзка коронацията на крал Чарлз III през май.

Говори се, че поп иконите - в това число Виктория Бекъм - ще излязат на сцената в петчленен състав като част от голям кралски концерт в границите на епичното тридневно тържество.

Твърди се, че кралските уредници " доста желаят " да привлекат момичешката група като " звезден автограф " за концерта, тъй като девойките са се срещали с Чарлз няколко пъти по време на кариерата си.

Ако концертът се състои, „ Спайс гърлс ” за пръв път ще излязат на сцената в автентичен петчленен състав след церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 година

Тридневният театър по случай коронацията на крал Чарлз ще се състои сред събота и понеделник, 8 май.

Източник съобщи пред The Sun: " Кралските уредници доста желаят да обезпечат най-голямата английска момичешка група и „ Спайс гърлс ” съществено обмислят завръщането си на сцената в петчленен състав за това историческо събитие. Със сигурност действителността е такава: коронацията е най-малко толкоз специфична, колкото и Олимпийските игри - уникален празник. Витае общото чувство, че обединяването може да се случи за нещо толкоз значимо. Мел Би и Мел Си са водачите в групата, които се пробват да го осъществят ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР