Спасителният парашут на Жана Бергендорф най-накрая се отвори и късметът

...
Спасителният парашут на Жана Бергендорф най-накрая се отвори и късметът
Коментари Харесай

Жана Бергендорф спечели 250 бона от лотария

Спасителният парашут на Жана Бергендорф най-сетне се отвори и шансът още веднъж я сполетя. Затъналата в задължения и заеми певица, която до неотдавна обезверено се чудеше накъде да поеме, е спечелила приемлива сума от Националната лотария.

Изпълнителката на „ Самурай “ ще влее в банковата си сметка приличната сума от 250 000 лв., която ще й даде опция да стартира чисто нов живот. А Жана има незабавна потребност от тласък да стартира да гради себе си изначало, да реши проблемите си и да загърби неприятностите, а с изключение на сина й, тези пари биха й дали нужната спомагателна мотивация.

Напомняме ви, че певицата претърпя няколко катарзиса. Единият от тях беше серия от обществени излагации, включващи побоища, взимане на опиати, правосъдни каузи и куп неточности, подбудени точно от използването на неразрешените вещества. Певицата изгуби кариерата си, околните и приятелите си, като за малко щеше да остане и без детето си. На няколко пъти тя се опита да поправи счупените мостове към най-важните неща в живота си, само че част от тях бяха белязани с крах, написа ХотАрена.

Последно за певицата се знаеше, че е затънала в заеми и задължения, заради което й се е наложило да избяга в Лондон. Оттогава не сме чували нищо съответно за нея, като се изключи че ту серпантина, ту още веднъж започвала да взима „ бело “. След като се снабди с паричната си премия от Националната
лотария, най-вероятно духът на Жана ще се вдигне и в случай че разсъдъкът й проработи, ще чуваме единствено хубави вести за нея и кариерата й.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР