Спартак загуби от узбекистански тим в контрола. Варненци паднаха с

...
Спартак загуби от узбекистански тим в контрола. Варненци паднаха с
Коментари Харесай

Спартак загуби от узбекистански тим в контрола

Спартак загуби от узбекистански отбор в контрола. Варненци паднаха с 0:1 от ФК Олимпик в Турция. Срещата се игра при мощен вятър, а единственото попадение вкара Абдуманонов при започване на втората част (49’). В края на първото полувреме пък Ибрахимов от Олимпик бе изпъден с втори жълт картон, само че на негово място се появи различен футболист, с цел да се резервира численото тъждество на терена, написа " Спортал ".

Двубоят стартира с по едно състояние пред двете порти. Първо Виктор Митев имаше опция да шутира от под ъгъл, само че избра да подава, което се оказа неверното решение и Спартак изгубиха топката. Секунди по-късно Жиянов пропусна да означи отблизо разстояние.

В 17-ата минута Спартак пропусна да открие резултата. Митев опита да вкара от въздух на празна врата след неточност на неприятелски защитник, само че само мощният вятър попречи на кълбото да влезе във вратата. Това разреши на бранител да го настигне и почисти.

Десетина минути по-късно Шамсиев изрита жестоко Янчо Андреев в краката, което докара до меле на терена. Това наложи на съдията да покаже 3 жълти картона, с цел да спре разправията сред играчите. В 40-ата минута Ибрахимов от ФК Олимпик бе изпъден с втори жълт картон. На негово място обаче влезе различен футболист и по този начин и двата отбора продължиха с по 11 души срещата. До края на полувремето нямаше повече забавни положения и двата отбора се отдръпнаха без голове на почивката. 

За страдание второто полувреме стартира с гол за узбекистанския отбор. В 49-ата минута футболист на Олимпик проби отляво, центрира и влезлият през второто полувреме Абдуманонов съумя да засече, с цел да открие за 0:1. В средата на втората част Начев стреля рисково от фаул, само че безрезултатно. Така Спартак не съумя да се добере до гола и отстъпи в първата си контрола.

Следващата другарска среща на възпитаниците на Васил Петров е на 22 януари против отбора на Македония-Гьорче Петров.

СПАРТАК (ВАРНА) 0:1 ФК ОЛИМПИК
0:1 Абдуманонов (49)

Стартови сформира: 

Спартак: 12. Христиан Славов, 2. Велислав Боев, 6. Генади Луго, 23. Мартин Василев, 4. Петър Патев, 20. Николай Иванов, 17. Цветан Илиев, 10. Янчо Андреев, 9. Мехмед Сабри, 11. Виктор Митев, 27. Иван Колев

Олимпик: 12. Назаров, 17. Садиков, 26. Тойров, 15. Шамсиев, 2. Мирсаидов, 23. Буриев, 10. Мамасидиков, 20. Ибрахимов, 25. Анваров. 11. Юракнзиев, 9. Жиянов
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР