„Спароу”– нов самостоятелен роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен

...
„Спароу”– нов самостоятелен роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен
Коментари Харесай

„Спароу” от Л. Дж. Шен – пленницата на Звяра разказва своята история

„ Спароу”– нов независим разказ от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен („ Крадецът на целувки”, „ В случай на чудо”, „ Красиво безразсъдство”, „ Раненият рицар”) – изправя едно младо момиче на пътя на мафията и против личното ѝ сърце.

Сърцето на Спароу Рейнс е разрушено, без въобще в миналото да е била влюбена. Уредените бракове би трябвало да са от дълго време забравена традиция. Не и за дребната общественост, в която е прекарала целия си живот.

Тя е нормално момиче от непретенциозен генезис – щерка на ирландски имигранти, която познава единствено уличките на Бостън. Никога не би могла да допусна, че точно тя ще се окаже пред олтара в безбожно скъпа булчинска рокля, напът да се венчае не за кого да е, ами за Трой Бренан.

Трой Бренан има лице на ангел, само че душа на дявол. Всички от ирландски генезис в Бостън знаят историята му. Син на погубен мафиот, безсърдечен, безсъвестен палач. Зад стоманените му очи се крие природа, която никой не би могъл да се надява да опознае.



Спароу не желае да го опознава. Трой може да има всяка – и постоянно го прави. Сърцата, които е разрушил, се равняват единствено на тъмните действия, които оставя зад тила си. Защо тогава е избрал тъкмо нея – и освен избрал, само че и принудил да се омъжи за него?

Трой ѝ е лишил всичко – любовта, която в никакъв случай няма да преживее, хората, които в никакъв случай няма да срещне, щастието, което в никакъв случай няма да има. Тя е негова пленница. А претекстовете му са най-дълбоко защитаваната загадка в Бостън. Но споделят, че любовта е единственото по-силно възприятие от омразата. Могат ли героите да се изправят против света... в случай че това значи да се изправят против личните си сърца?

„ Спароу” (ИК „ Сиела “) е независима история от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен, която превзема сърцата на почитателите си книга след книга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР