< Въпреки че го дари с две деца, Венелин Петков се

...
<
Въпреки че го дари с две деца, Венелин Петков се
Коментари Харесай

Николета в шок: Гена Трайкова пак приласка Венелин Петков?

< Въпреки че го подари с две деца, Венелин Петков се раздели с Николета Маданска
< Двойката се радва на двама сина, само че връзката им се пропука. Според клюката някогашния шеф на новините в Би Ти Ви не полагал грижи за децата си и пренебрегнал половинката си. Той се отнасял жестоко с нея  и това била повода тя да се изнесе от общия им дом.
< Бившите му сътрудници разкривали под сурдинка и че като началник те търпели властния му и раздразним манталитет,  а мнозина си тръгвали разплакани от кабинета му.
< Според близки до Маданска и Петков двамата не са се разделяли и тя не била изпаднала в следродилна меланхолия. Това били зловредни клюки.
< Но обстоятелствата разкриват друга истина. Николета Маданска има желание да се върне към работата си на спортна журналистка в Би Ти Ви, на инат на Венелин.
< Той пък ставал все по-близък с предходната си възлюбена Гена Трайкова. Двамата били забелязвани все по-често дружно и по всичко личало, че са си дали прошка обидите.
< Венелин евентуално е намерил отново разтуха в лицето на бившето си гадже, шушукат злите езици.
< Гена Трайкова и Венелин Петков имаха дългогодишна връзка.Аборт поставил завършек на любовта им.Гена го направила под напън от Венелин, който тогава не желал да жертва кариерата си с дете. Въпреки това, въпреки и  да няма семейство, Гена оставала единствената му същинска другарка. И споделяла наслади и скърби с него, разясняват ги сътрудници.
< Източник: Ретро
<   
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР