< Джулиана Гани яхна рекорда < Благо Джизъса може само да й диша

...
<
Джулиана Гани яхна рекорда
<
Благо Джизъса може само да й диша
Коментари Харесай

Благо Джизъса да й диша праха:Джулиана Гани го задмина!

< Джулиана Гани яхна върха
< Благо Джизъса може единствено да й диша праха. Въпреки уверенията, че няма да подписва повече бракове, силиконката не устоя. И скрито е подписала в гражданското с следващия си брачен партньор Теодор Гецов.
< От декември предходната година великотърновчанина носи халка на пръста си там, където демонстрира, че е женен мъж. Джулката също има халка до годежния си пръстен, само че настойчиво я крие на фотосите.
< Все отново източници издадоха, че двамата са минали под венчило. И дребният Кай се е родил при двама законни родители.
< Джулиана Гани чупи върха и на Мара Отварачката. Фолкаджийката също има три брака, само че за разлика от нея силиконката  три пъти се е подписвала в гражданското, в разстояние на пет години, едвам навършила 31.
< Иначе и брачните съюзи на Мис Силикон са краткотрайни. С фитнес инструктора Станимир Ташев бракът им изтрая година, като 8 месеца той се дърпаше да подпише документите за бракоразвод. С монтанският мачо Илиян Найденов Джулката влезе във връзка, още преди да се разведе.Той падна на коляно и й предложи брак при една от почивките им във Виена.Година по-късно минаха скрито под венчило, с цел да има синът им Давид законно семейство.
< Само след две години раздялата им бе скандална, като двамата се упрекваха във взаимни изневери.
< Съдът присъди правата на сина им на Илиян, а Джулиана бързо се отхвърли от тях. И си откри брачен партньор номер три, служителя на реда Теодор Гецов. Преди да се роди Кай, двамата още веднъж скрито сключили брак, настояват очевидци.
< „ Дано този брак изтрае по-дълго и двамата в действителност да си гледат детето “, са мненията в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР