Петя Дикова не иска сватба
Това щерката на журналиста Сашо Диков

...
<br
>Петя Дикова не иска сватба
<br
>Това щерката на журналиста Сашо Диков
Коментари Харесай

Защо Петя Дикова не иска сватба?Причините са стряскащи


Петя Дикова не желае женитба

Това щерката на журналиста Сашо Диков и сексапилната актриса Аня Пенчева изрича на всеослушание. Водещата и нейната половинка Илиян Любомиров се радват на двама сина, само че русокоската не мечтае да се види в бяла рокля.

Желанието й провокира много питанки. Все отново множеството дами в нейното състояние копнеят за обилна женитба, за сватбени камбани и за празненство, като в приказките.

Думите й разбуниха духовете и незабавно плъзнаха догатки за какво Петя Дикова не желае блестяща гала, скрепена с подписи за обич.

Едно от догатките е, че нейния Илиян, който се води стихотворец, не разполага с нужните средства, с цел да извърши желанието й за блестяща женитба. Той живее така и така на активите, които получава от звездното й семейство, а и на жена си. Затова водещата не желала да му смачка мъжкото его, че не може да задоволи копнежа й, както се поставя.

Според друга версия, която се носи измежду сътрудниците й, Петя Дикова  не желала при бракоразвод, да върви като панаирджийска мечка по съдилищата, за сеир на хората, в случай че има брак с избраника си. Щерката на Аня Пенчева и Диков изпитвала безумен смут от това, на което се подлагали редица звездни двойки, когато разтрогват брака си.

А фактът, че въпреки всичко Петя Дикова желае женитба, идва отново от нейните думи.

„ Ако въпреки всичко стигнем до венчило с Илиян, желая да му изпея парчето на Леа Иванова „ Спри до мен “. Което ме разплаква “,разкрива Пипи.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР