Лили Иванова сложи финален акорд на концертната си изява
Зала Алена

...
<br
>Лили Иванова сложи финален акорд на концертната си изява
<br
>Зала Алена
Коментари Харесай

Какво се случва: Фенове в море от сълзи заради Лили Иванова?


Лили Иванова постави заключителен акомпанимент на концертната си изява

Зала „ Алена Армеец “ се пукаше по шевовете, където Вечната Амбър приключи концертното си турне из страната.Феноменалната певица провокира море от сълзи у почитателите си на последната си изява в столицата.„ Имах опцията да бъда надалеч от България и да не се върна в никакъв случай повече. Но аз избрах да остана в родината си, да пея за вас, тъй като доста ви обичам “, съобщи прочувствено примата на родната сцена.

А претъпканата зала от фенове й отвърна с мощни и продължителни овации.Лили Иванова зарадва феновете си с нови песни, както и остарели части с нови аранжименти. Най-голямото и обичано име в родната сцена изпя шестнадесет песни, които тя извършва в своята близо шестдесетгодишна кариера на сцената.

След „ Искам те “ и за „ Тебе бях “ залата пощуря  и феновете припяваха познатите части с родната звезда.

След което Лили Иванова бе затрупана с цветя и букети. Тогава, изненадващо на сцената се появи Кубрат Пулев.

„ Лили, ти си феномен за българската музика.Уникална си!Всички знаеш какъв брой обич, страсти и благополучие даваш на всички нас.Ценим те доста и доста те обичаме “, разтопи се от наслада топ боксьора.

Кобрата подари на примата голям букет и имитация на амфора от тракийското богатство.„ Понеже, Лили, ти си едно същинско богатство, това е за теб. Опитах се да взема оригинала, но защитата е доста страшна “, пошегува се спортиста.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР