Камелия продължава да провокира и да тъне в мистерия
Неостаряващото огън

...
<br
>Камелия продължава да провокира и да тъне в мистерия
<br
>Неостаряващото огън
Коментари Харесай

Дори да сте екстрасенс: Няма да познаете любимото домашно занимание на Камелия!


Камелия продължава да предизвика и да тъне в тайнственост

Неостаряващото „ огън момиче “ чукна 52, само че по никакъв начин не се е кротнала. Блондинката към момента не се е примирила с Митко Пайнера. Тя си потегли от компанията мастодонт през 2014 и от този момент сама развива музикалната си кариера.

По думите й още е афектирана, тъй като дълго време е градила нещо, спазвала е избрани правила, само че с навлизане на новите певици( жадни за популярност и подготвени на всичко) ,  се е разминала  тотално с управата на компанията мастодонт.



Камелия признава, че при напускането на „ Пайнер “ началото й е било супер мъчно. Но към този момент е безапелационна, че един реализатор може да успее и без да има солидна компания или продуцент зад тила си. Стига да знае какво желае и по какъв начин да го реализира. Все отново певицата позволява да има зад тила си компания, която да я поддържа, само че единствено и само в случай че сред нея и артиста има разговор. Всеки различен метод е неприемлив.

За себе си, неувяхващия секссимвол показа, че обича да си седи в къщи и да основава домакински уют. Вярна е на един мъж повече от 25 години, колкото малко на брой нейни колежки са изкарали в брак.

„ Имам миялна, само че доста обичам да мия чинии на ръка. Така релаксирам, концентрирам се, оказва помощ ми да се събера, когато съм смутена “, било обичаното си домашно занятие на Камелия.

 

 

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР