Дани Петканов живее живота, който вече иска
Лудия репортер се разведе

...
<br
>Дани Петканов живее живота, който вече иска
<br
>Лудия репортер се разведе
Коментари Харесай

Няма да повярвате къде избяга Дани Петканов!Алекс ли го прокуди


Дани Петканов живее живота, който към този момент желае

Лудия кореспондент се разведе с Алекс Богданска и загърби светския живот. По думите му той се разведе с моделката, тъй като тя била прекомерно деятелен и ангажиран живот, а той желал по-лежерни  друг живот, по който тя го тласкала.

Двамата имат наследник, а Алекс желала още деца и била унищожена от решението на някогашния водещ да сложат завършек на брака си.



С днешна дата тя към този момент има нов мъж до себе си, по думите й, като следва своя път на модел и инфлуенсър.

Но Дани Петконов се отдаде на фитнеса и да прави плочки по тялото си. На него не му провървя с дамите и той вее откри своя път. Докато звездите отиват на по-топли места, като Малдивите или в приказните градчета на Европа, които са като коледна елха за празника, той пое друга посока.

С която несъмнено изуми почитателите си. Дани Петканов изостави и обществените мрежи, само че с последното известие напряко хвърли почитателите си в „ оркестъра “.

Той изясни, че е на път към Киргизстан. Целта му е мощната планинска верига Тяншан, която той желае да изкачи. Затова към този момент е пропътувал шест часа със аероплан и 10 чака с джип. Дани Петканов се похвали, че по този начин стигнал до първия базов лагер. До втория му е коствало още шест часа и половина с конски преход по пресечена планинска околност.

А височината е 3560 метра надморска височина,много сняг и преспи, изясни някогашния на Алекс Богданска.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР