Чаровната Дени от Един за друг“ стресна феновете си
Красивата блондинка

...
<br
>Чаровната Дени от Един за друг“ стресна феновете си
<br
>Красивата блондинка
Коментари Харесай

След Диана Димитрова: И Дени от „Един за друг“ жестоко насинена


Чаровната Дени от „ Един за различен “ стресна почитателите си

Красивата русокоска сподели брутални фотоси на мощно насиненото си тяло. След домашното принуждение, на което била подложена актрисата Диана Димитрова и ужасяващите снимки, тези пристигнаха допълнително на форумци.

Както самата написа във Facebook екранната доктор Зорница Огнянова от „ Откраднат живот “, тя била брутално пребита на снимачната площадка преди пет години. И то пред очите на тридесетина сътрудници, които предпочели да си мълчат и да продължат да живеят по този начин, все едно нищо не се е случило.



Дали същото не се е случило и с очарователната русокоска, разтревожиха се не на смешка във Facebook.

Те незабавно допуснаха, че евентуалния причинител може е колегата й.

Но истината се оказа много по-различна.Русокосата чародейка е почитател на риалити форматите. И откакто взе присъединяване в фамилното шоу „ Един за различен “ с тогавашния си сътрудник Дани, тя се е „ метнала “ в друго предаване. И това било шоуто на Димитър Господинов-Гузпата.

То било осеяно с много физически трудности. При едно от последните провокации Дени наранила съществено тялото си и получила въпросните синини. Тя самата призна това в Инстаграм профила си.

Русата Дени си пада по рисковите преживявания. И нищо чудно да я забележим в новия сезон на „ Игри на волята “, допускат нейни почитатели.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР